VT&W helpt bij het kiezen van de perfecte opleiding of registratie

Yes, je bent afgestudeerd en je kunt eindelijk aan de slag als hulpverlener. Wij van Vlokhoven Trainingen & Workshops zijn van mening dat de essentie van effectieve hulpverlening bij jou begint. Jouw ervaring, deskundigheid en betrokkenheid zijn cruciaal voor een succesvolle relatie tussen jou en een cliënt.

Door de vele stromingen, mogelijkheden en continue veranderingen binnen de psychologie is het begrijpelijk dat je niet altijd goed weet welke keuzes je moet maken. Moet je bijvoorbeeld eerst werkervaring opdoen voordat je aan nascholing begint? Welke nascholing zou dan het beste bij je passen? Wanneer is het realistisch om te denken aan de gz-opleiding, en met welke werkervaring maak je meer kans? Is de gz-opleiding überhaupt een logische volgende stap en wat zijn de kansen (nu en in de toekomst) als masterpsycholoog in het werkveld?

Wij weten hoe lastig het kan zijn om je plek te vinden. Tegelijkertijd komen uit de moeilijkste situatie vaak de mooiste dingen voort. Zonder strubbelingen zou ik, Björn Vlokhoven, nooit het boek ‘Aan de slag als psycholoog‘ hebben geschreven. En als cursussen niet zo vreselijk duur zouden zijn geweest, zou ik VT&W nooit zijn begonnen. Wij van VT&W kunnen jou helpen om meer overzicht te krijgen in de ‘jungle’ van de psychologie door middel van ons integraal opleidingsadvies. Volledig gratis.

Hoe werkt ons integraal opleidingsadvies?

  • Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld zullen we binnen een week contact met je opnemen. Via de mail of telefonisch indien gewenst.
  • Vanuit verschillende perspectieven zullen we jouw hulpvraag zo goed mogelijk beantwoorden.
  • We maken gebruik van onze ervaring binnen het onderwijs en zullen hierbij – naast het curriculum van VT&W – eventueel doorverwijzen naar een ander opleidingsinstituut indien dat meer passend is.  
  • Ons brede netwerk aan hulpverleners werkzaam in het veld schakelen we geregeld in als ‘hulplijn’.
  • Indien gewenst kunnen we je met een hulpverlener uit een specifiek werkveld in contact brengen. Laagdrempelig sparren met een ervaren hulpverlener!   
  • Kortom: een integraal advies wat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Vlokhoven Trainingen & Workshops

Calaislaan 
5627 ND Eindhoven
Nederland

+31 (0) 6 130 35 327
info@aandeslagalspsycholoog.nl

Bjorn Vlokhoven
Scroll naar top