Leer de docenten kennen

Bij VT&W hebben we docenten met de juiste expertise om kennis en inzichten optimaal te laten landen op de werkvloer. Zij moeten jou als zorgverlener de kennis, vaardigheden en concrete handvatten geven om cliënten en hun omgeving de maximale ondersteuning te kunnen bieden.

Lisalotte Verspui

Lisalotte Verspui

Onze docente Lisalotte Verspui is een ervaren psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut, EMDR therapeut en supervisor VGCt. Haar enthousiasme voor de psychotherapie in het algemeen, voor cognitieve- en gedragstherapie, en Emotion Focused Therapie (EFT) in het bijzonder, worden door zowel haar studenten als cursisten in het postmasteronderwijs zeer gewaardeerd.

Esther Allart Vlokhoven opleidingen

Esther Allart

Onze docente Esther Allart is een gepromoveerd GZ-psycholoog gespecialiseerd in de behandeling van angst- en stemmingsstoornissen, supervisor VGCT en docente bij de GZ-opleiding aan het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW). Ze is medeauteur van de boekenserie ‘Protocollaire behandeling van patiënten met een sociale-angststoornis‘. 

Anna Roeden

Anna Roeden

Onze docente Anna Roeden is een ervaren GZ-psycholoog, EMDR-therapeut en supervisor VGCt. Ze behandelt in haar praktijk volwassenen, ouderen en stellen. Daarnaast geeft ze al ruim 10 jaar diverse cursussen in het kader van de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

Ragna Plomp

Ragna Plomp

Onze docente Ragna Plomp is een ervaren gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, en supervisor VGCt. Naast CGt heeft Ragna ervaring in EMDR en hypnose bij CGt en is ze DGT-therapeut. 

Thomas Kramer

Thomas Kramer

Onze docent Thomas Kramer is werkzaam als GZ-psycholoog, geregistreerd als EMDR therapeut VEN en supervisor van de VGCt. Thomas is werkzaam binnen het snijvlak van verslaving, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Tevens is hij supervisor en docent binnen de GZ- OG- CGT- en CGW opleidingen.
Yvette Kilian

Yvette Kilian

Onze docente Yvette Kilian is een ervaren Klinisch Psycholoog, psychotherapeut en supervisor voor de VGCt en het NIP. Ze behandelt in het Centrum voor Schematherapie mensen met persoonlijkheidsproblematiek. Daarvoor heeft ze gewerkt in de forensische psychiatrie, de verslavingszorg en op poliklinieken voor volwassenen met uiteenlopende problemen.

Een kijkje in onze keuken

Hier leiden wij dagelijks de evidence-based zorgprofessionals van de toekomst op.

Scroll naar top