Het boek 'Aan de slag als psycholoog'

Het is ontzettend moeilijk om aan een baan te komen. En wij vinden dat dat makkelijker kan.

Om psychologen door heel Nederland hiermee te helpen heeft VT&W het boek Aan de slag als psycholoog (Vlokhoven D.H.R. & Vlokhoven B.J.H.A., 2017) uitgegeven. In dit boek vertellen 25 psychologen hoe zij aan een baan zijn gekomen en hoe zij deze moeilijke tijd hebben ervaren en hebben overleefd.

De werkervaringsplek, netwerken, vrijwilligerswerk en het schrijven van een sollicitatiebrief en cv; alles komt aan bod. Het eerste boek was snel uitverkocht, maar momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een tweede druk. In deze herdruk worden verschillende verhalen uit het eerste boek herzien, maar hebben we psychologen met nieuwe succesverhalen gesproken. Tevens zullen wij in de tweede druk meer aandacht besteden aan persoonlijke – en loopbaanontwikkeling met behulp van praktische opdrachten en tips uit het werkveld.

Heb jij een interessant verhaal dat je met de rest van Nederland wil delen? Of heb jij opmerkingen of tips n.a.v. het lezen van de eerste druk? Of wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de tweede druk te koop is? Vul dan onderstaand interesseformulier in.

Vlokhoven Trainingen & Workshops

Calaislaan 
5627 ND Eindhoven
Nederland

 

+31 (0) 6 130 35 327
info@aandeslagalspsycholoog.nl

Bjorn Vlokhoven
Scroll naar top